Sep 19 2016

Waarom een nieuwe telefoon als je ook een refurbished telefoon kan nemen?

Iedereen vind het fijn om een nieuwe telefoon te krijgen, maar door de hoge prijzen en de manier waarop de meeste telefooncontracten werken is dit vaak beperkt tot eens per twee jaar. Maar is het wel echt nodig om iedere keer de nieuwste van de nieuwste telefoon te nemen? Zou je niet net zo goed af zijn met het nieuwste model van vorig jaar? Swoop koopt oude telefoons in en refurbished deze, dat wil zeggen dat ze deze telefoons opknappen zodat deze gewoon weer als nieuw gebruikt kunnen worden. Wat Swoop onderscheid van de meeste andere bedrijven is dat zij tot 2 jaar garantie en nazorg geven, zo zeker zijn zij dat er geen problemen meer komen met de telefoons.

De voordelen van het kopen van een refurbished telefoon zijn simpel:

  • Het is beter voor het milieu. De telefoons zouden normaal worden weggegooid en voor het maken van een nieuwe telefoon is er ook weer van alles nodig. Omdat de elektronische artikelen een tweede kans krijgen bespaart dit dus dubbel en wordt het milieu aanzienlijk minder belast.
  • Het is beter voor je portemonnee. Omdat de telefoon al eerder is gebruikt en er al voor is betaald, is deze veel goedkoper dan een nieuwe telefoon. Vaak worden de hoge telefoonkosten opgevangen door een de hoge maandelijkse lasten die bij een telefoonabonnement komen kijken, wat de telefoon feitelijk alleen maar duurder maakt. Dit is minder merkbaar door de consument omdat het verspreid is over een periode van meestal 2 jaar. Dus door gebruik te maken van een hergebruikt toestel, kun je een aanzienlijk goedkoper telefoonabonnement afsluiten en ook nog eens een toestel kiezen die veel goedkoper is dan een nieuwe.

Zoals al eerder gezegd onderscheid Swoop zich van andere aanbieders door hun garanties en hun persoonlijke service. Er zijn landelijk 5 servicepunten waar je terecht kunt voor persoonlijk advies en de toestellen word standaard 2 jaar garantie gegeven. Je kan terecht voor zowel telefoons kopen, deze inruilen en om deze te laten repareren. Naast telefoons, kun je er ook terecht voor iPads, Macbooks en iMacs.

De telefoons worden gecontroleerd op 50 punten en je kan kiezen uit 3 verschillende condities en prijsklassen. Zo is er haast altijd een toestel dat helemaal aan jouw wensen voldoet en in je budget past. Met ruim 1500 beoordelingen is het gemiddelde cijfer 9.2 en dat is hard verdiend. De ambitie is om te laten zien dat productkwaliteit, service en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan.

(16)

WordPress Themes