Category: telefoons

Oct 20 2016

De iPhone, ook wel smartphone genoemd

De iPhone is een mobiele telefoon, ontworpen door het bedrijf Apple. Met een iPhone kun je naast bellen en sms’en ook op het internet en zijn er heel veel andere functies. Naast iPhone toestellen verkoopt Apple ook tablets, laptops, oordopjes en nog veel meer. De iPhone wordt ook een smartphone genoemd, dit komt door alle slimme functies. De iPhone heeft een touchscreen scherm, maar dat heeft bijna elk smartphone nu. Wat je waarschijnlijk niet weet, is dat de iPhone de eerste smartphone was, waarbij je je vingers kon gebruiken. De meeste toestellen hadden nog een stylus pen nodig. Ook heeft Apple een functie, waarbij je je toestel kunt terug vinden als die kwijt is. Het enige wat jij moet doen is de locatievoorzieningen aan hebben. Ook moet je even inloggen op de applicatie, met je iCloud account. Op deze manier kun je je telefoon terugvinden en ook kan die een routebeschrijving aanzetten, waardoor je het nog eenvoudiger kunt vinden.
Read more »

(26)

Oct 03 2016

Telefoon verkopen

In Nederland zijn er nu ongeveer 8 miljoenen telefoons waar niks mee wordt gedaan. Jaarlijks komen hier ongeveer 1 miljoen toestellen bij. Helaas worden veel oude telefoons nog geeneens bewaard. Deze toestellen worden weggegooid, wat zeer schadelijk en slecht is voor het milieu. Het bewaren en weggooien van een gebruikte mobiele telefoon is anno 2016 niet meer nodig. Er zijn een aantal bedrijven die oude mobiele telefoons van consumenten overkopen. Een kapotte telefoon verkopen aan één van deze aanbieders is voor de consument erg interessant. Het repareren van een smartphone is ook mogelijk, en voldoende interessant wanneer je er voor verzekerd bent.

Het verkopen van een telefoon aan een opkoper heeft veel voordelen. Het belangrijkste voordeel voor de consument is het geld wat men voor de telefoon kan ontvangen. Veel telefoons hebben nog veel waarde. Er kunnen bedragen tot wel 300 euro voor bepaalde toestellen worden ontvangen wanneer deze verkocht worden aan een opkoper. De waarde die men ontvangt bij het verkopen van een mobiele telefoon hangt samen met een aantal factoren. De belangrijkste factoren zijn het model, de leeftijd en de staat van de mobiele telefoon. Op de website van de verschillende opkopers is precies te zien wat een toestel nog waard is.

Andere voordelen van het verkopen van een mobiele telefoon zijn het indirect steunen van goede doelen en meewerken aan een beter milieu. Wanneer een consument een telefoon verkoopt aan een opkoper steunt men goede doelen. De verschillende opkopers van mobiele telefoons zijn allemaal aangesloten bij organisaties die voornamelijk doelen steunen in de derde wereld. Gemiddeld wordt 5% van de verkoop waarde gedoneerd aan een goed doel. Dit is voor veel consumenten een reden om hun oude telefoon te verkopen. Aan andere goede reden is het meewerken aan een beter milieu. Telefoons die worden verkocht worden door de bedrijven weer doorverkocht in andere landen waar veel vraag is naar deze toestellen. De telefoons krijgen een tweede leven. Hierdoor hoeven er veel minder telefoons te worden geproduceerd. Toestellen die niet meer werken of waar geen vraag naar is zullen gerecycled. Grondstoffen worden er uitgehaald en hergebruikt. Door het hergebruiken van de grondstoffen zijn er minder grondstoffen nodig voor nieuwe telefoons. Beide punten hebben een zeer positief effect op het milieu.

Veel consumenten denken dat het verkopen van een mobiele telefoon een zeer langdurig en omslachtig proces is. Het tegenovergestelde is waar. Een telefoon verkopen aan één van de verschillende opkopers is erg simpel. Zoek het model op, vul de gegevens in en wacht totdat het bedrijf een envelop of doos opstuurt waar de telefoon in kan worden teruggestuurd. Wanneer het bedrijf de telefoon heeft ontvangen, zal de telefoon worden gecontroleerd. Na de controle zal er tot uitbetaling worden overgegaan. Dit gehele proces duurt ongeveer een week.

(8)

Sep 28 2016

Het succes van de iPhone toestellen

Het succes van de iPhone toestellen

Vanaf het moment dat de iPhones op de markt verschenen zijn ze niet meer weg te denken. De iPhone toestellen zijn een van de grootse successen van Apple. Apple is het bedrijf dat de iPhones ontwerpt. De iPhone is heel populair geworden door de gebruiksvriendelijkheid. Je kunt heel snel applicaties downloaden en het toestel is ook nog eens heel makkelijk te bedienen. Ook is er een applicatie, genaamd Siri die jouw stem kan herkennen. Ook kun je als slechtziende een iPhone gebruiken, de groottes kunnen aangepast worden en je kunt heel veel dingen inspreken. Apple probeert steeds verbeteringen aan te brengen, want er zijn ook andere bedrijven die smartphones verkopen. De nieuwste iPhone op dit moment is de iPhone 7, deze heeft ook meerdere uitvoeringen.

Heeft de iPhone wel nadelen?

Het uiterlijk van de iPhone ziet er mooi uit, maar dat heeft ook nadelen. De iPhone is namelijk heel gevoelig, vooral het scherm. De reden dat het scherm gevoelig is, is omdat het van dun materiaal is gemaakt. Als je het toestel laat vallen is de kans dus groot dat het scherm breekt. Ook zijn iPhone toestellen relatief prijzig en is het logisch dat je niet direct een nieuw toestel kunt of wilt aanschaffen. Een ander optie is dat je het onderdeel of onderdelen online koopt. Elke iPhone heeft weer een andere afmeting, waardoor je wel de juiste moet bestellen. Als je de onderdelen hebt aangeschaft kun je het zelf vervangen. Op zoek naar een goede leverancier van iPhone onderdelen? Bij MacManiack ben je aan het juiste adres! Bekijk producten.

Een iPhone scherm vervangen

Zoals ik net al had beschreven is er een mogelijkheid om zelf eenvoudig de iPhone scherm te vervangen. Je bestelt de onderdelen op een website en daarna kun je het scherm vervangen. Het is eigenlijk helemaal niet zo ingewikkeld en je kunt op het internet verschillende filmpjes bekijken. Heb je de tijd er niet voor of laat je het liever door iemand anders doen? Er zijn specialisten met jarenlange ervaring die jouw scherm binnen 30 minuten kunnen vervangen. De specialisten weten precies hoe ze aan het werk moet gaan, omdat ze het veel vaker hebben gedaan. Ook heb je een garantie, mocht er iets fout gaan en dat heb je niet als je de iPhone scherm zelf vervangt.

(14)

Sep 19 2016

Waarom een nieuwe telefoon als je ook een refurbished telefoon kan nemen?

Iedereen vind het fijn om een nieuwe telefoon te krijgen, maar door de hoge prijzen en de manier waarop de meeste telefooncontracten werken is dit vaak beperkt tot eens per twee jaar. Maar is het wel echt nodig om iedere keer de nieuwste van de nieuwste telefoon te nemen? Zou je niet net zo goed af zijn met het nieuwste model van vorig jaar? Swoop koopt oude telefoons in en refurbished deze, dat wil zeggen dat ze deze telefoons opknappen zodat deze gewoon weer als nieuw gebruikt kunnen worden. Wat Swoop onderscheid van de meeste andere bedrijven is dat zij tot 2 jaar garantie en nazorg geven, zo zeker zijn zij dat er geen problemen meer komen met de telefoons.

De voordelen van het kopen van een refurbished telefoon zijn simpel:

  • Het is beter voor het milieu. De telefoons zouden normaal worden weggegooid en voor het maken van een nieuwe telefoon is er ook weer van alles nodig. Omdat de elektronische artikelen een tweede kans krijgen bespaart dit dus dubbel en wordt het milieu aanzienlijk minder belast.
  • Het is beter voor je portemonnee. Omdat de telefoon al eerder is gebruikt en er al voor is betaald, is deze veel goedkoper dan een nieuwe telefoon. Vaak worden de hoge telefoonkosten opgevangen door een de hoge maandelijkse lasten die bij een telefoonabonnement komen kijken, wat de telefoon feitelijk alleen maar duurder maakt. Dit is minder merkbaar door de consument omdat het verspreid is over een periode van meestal 2 jaar. Dus door gebruik te maken van een hergebruikt toestel, kun je een aanzienlijk goedkoper telefoonabonnement afsluiten en ook nog eens een toestel kiezen die veel goedkoper is dan een nieuwe.

Zoals al eerder gezegd onderscheid Swoop zich van andere aanbieders door hun garanties en hun persoonlijke service. Er zijn landelijk 5 servicepunten waar je terecht kunt voor persoonlijk advies en de toestellen word standaard 2 jaar garantie gegeven. Je kan terecht voor zowel telefoons kopen, deze inruilen en om deze te laten repareren. Naast telefoons, kun je er ook terecht voor iPads, Macbooks en iMacs.

De telefoons worden gecontroleerd op 50 punten en je kan kiezen uit 3 verschillende condities en prijsklassen. Zo is er haast altijd een toestel dat helemaal aan jouw wensen voldoet en in je budget past. Met ruim 1500 beoordelingen is het gemiddelde cijfer 9.2 en dat is hard verdiend. De ambitie is om te laten zien dat productkwaliteit, service en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan.

(13)

WordPress Themes