Category: simkaart

Mar 14 2018

Mobiel bellen hoeft niet veel te kosten

Een tijd geleden was mobiel telefoneren overdreven duur. Je betaalde de hoofdprijs wanneer je een paar minuten aan de telefoon hing. Omdat er tegenwoordig heel wat splinternieuwe providers met leuke tarieven op de markt zijn gekomen is het telefoneren tegenwoordig een heel stuk aantrekkelijker geworden. Je kan het best een mobiel abonnemnt aangaan als je echt schappelijk wilt bellen.

Tele2 is b.v. een provider daar waar je geweldig erg geschikt een dergelijk telefoon abonnement kan afsluiten. Indien je een telefoontoestel met abonnement afsluit zitten deze belminuten bijgaand en dat is doorgaans ontzettend schappelijk. Daar er zeer veel aanbieders aanwezig zijn zijn er ook veel andere aanbiedingen. Het enkele geval wat je hebt tijdens een abonnement is dat je goed op moet passen op hoeveel belminuten je neemt.
Het is clever om erop te passen op dat je ook niet teveel belt dan het aantal belminuten wat jij hebt. Deze aanbieders van telefoontoestellen beuren vooral ontzettend goed als mensen teveel telefoneren omdat dan mogen ze hoge prijzen hanteren.Het is daarom slim om een speciale toepassing te nemen waardoor je kan bijhouden hoeveel belminuten je nog hebt. Hou bovendien de digitale facturen in de gaten want zo kan je exact aanschouwen wanneer wie gebeld is. Lees verder

Jul 22 2014

Een Nano simkaart

Wat is een nano kaart?

De Nano sim is de nieuwste sim kaart en is momenteel alleen te gebruiken met de iPhone 5.

De kaart is precies hetzelfde als de andere sim kaarten, het verschil is het formaat en de kaart is dunner. De Nano SIM-kaart heeft een 64kB geheugenruimte en is 44% dunner dan een micro sim.

De iPhone 5 is 7,6 millimeter dun en om dit te kunnen realiseren heeft Apple vele delen van het toestel moeten kleiner maken. Een van deze componenten waar het nog kleiner kon was de sim kaart. De overige vervaardigers van smartphones zijn akkoord met deze nieuwe standaard.

Een sim only abonnement met de iPhone 5 is de beste optie.

Het is goedkoper dan een abonnement met de iPhone 5 en vele aanbieders geven je afkortingen op de maandelijkse abonnementen. Het schijnt mogelijk te zijn om je huidige micro kaart bij te snijden tot het formaat van een nano kaart maar het is geen gemakkelijke klus. Lees verder

WordPress Themes