Jul 21 2014

Samsung Galaxy S Giorgio Armani

Samsung Galaxy S Giorgio Armani is de exclusieve versie van de ongelooflijk populaire smartphone van Samsung. De telefoon heeft alles in huis wat het origineel heeft maar dan in een extra strak jasje. Lees hier de review.

Exclusief design

Het stijlvolle design van de Samsung Galaxy S Giorgio Armani is ontworpen door Giorgio Armani zelf. Uiteraard is alles binnenin deze telefoon helemaal Samsung zoals de 1 GHz processor voor een supersnelle gebruikerservaring. Natuurlijk draait ook deze Galaxy S op Android 2.2 Froyo maar ditmaal beschik je over exclusieve Armani wallpapers, ringtones en fonts.

1,5 keer sneller typen met Swype

Op de Samsung Galaxy S Giorgio Armani typ je super snel met behulp van Swype. Dit zorgt er voor dat je met een vingerbeweging woorden kan creëer zonder je vinger van het scherm te halen. Sterker nog, met Swype type 1,5 keer sneller dan op een Qwerty toetsenbord. Dit is erg handig voor zowel korte berichten als lange e-mails.

Super AMOLED scherm

Ook het scherm van de Samsung Galaxy S Giorgio Armani is van zeer hoge kwaliteit. Het heeft een 4 inch Super AMOLED scherm. Dit geeft nog scherper beeld en minder reflectie dan AMOLED en geeft de ultieme multimedia ervaring in HD.

Android Market

De Galaxy S Armani zou niet compleet zijn zonder de uitgebreide Android Market. Ondanks er al redelijk veel voorgeprogrammeerde apps beschikbaar zijn is het zeker een aanrader om deze uit te breiden met de Android Market, voor games, social network apps en vele andere toepassingen. Er zijn ondertussen al meer dan 100.000 apps beschikbaar, dus voor iedereen is er wel iets te vinden. Naast de Android Market kun je ook apps voor je toestel downloaden uit Samsung Apps

multimedia kwaliteit in HD

Multimedia is vandaag de dag een zeer belangrijk onderdeel op smartphones, daarom bied de Samsung Galaxy S Giorgio Armani Flash 10.1 en HTML5 ondersteuning voor de ultieme multimedia ervaring. Ook heb je een superieure beeldkwaliteit voor de HD videospeler en kun je in HD video’s opnemen met een haarscherpe 5 megapixel camera. En dankzij het 4 GB geheugen en microSD geheugenslot (max 32 GB) kun je al je foto’s onbeperkt opslaan.

Voor de zakelijke gebruiker

De Samsung Galaxy S Giorgio Armani is ook zeer praktisch voor de zakelijke gebruikers onder ons. Je hebt Microsoft Word, Excel en Powerpoint tot je beschikking en ThinkFree Office om onderweg je email bij te werken. Ook is het mogelijk om PDF documenten te bekijken en kun je al je documenten online bewaren.

Google Maps navigatie

Onderweg is het handig om een navigatiesysteem bij de hand te hebben. De Samsung Galaxy S Giorgio Armani heeft Google Maps Navigatie met voice command, Streetview, Traffic view en Satellite view. Je vindt erg makkelijk locaties langs de weg zoals tankstations en parkeerplaatsen.

Social Hub

In contact blijven was nog nooit zo makkelijk met de Social Hub op de Samsung Galaxy S Giorgio Armani. Één contactenlijst met alle sociale netwerken, Instant Messaging en e-mailcontacten zijn naadloos geïntegreerd. De snelste manier om waar dan ook op de hoogte te blijven van updates van je vrienden bij sociale netwerken.

(4)

WordPress Themes