Category: reviews

Jul 21 2014

Samsung Galaxy S Giorgio Armani

Samsung Galaxy S Giorgio Armani is de exclusieve versie van de ongelooflijk populaire smartphone van Samsung. De telefoon heeft alles in huis wat het origineel heeft maar dan in een extra strak jasje. Lees hier de review.

Exclusief design

Het stijlvolle design van de Samsung Galaxy S Giorgio Armani is ontworpen door Giorgio Armani zelf. Uiteraard is alles binnenin deze telefoon helemaal Samsung zoals de 1 GHz processor voor een supersnelle gebruikerservaring. Natuurlijk draait ook deze Galaxy S op Android 2.2 Froyo maar ditmaal beschik je over exclusieve Armani wallpapers, ringtones en fonts.

1,5 keer sneller typen met Swype

Op de Samsung Galaxy S Giorgio Armani typ je super snel met behulp van Swype. Dit zorgt er voor dat je met een vingerbeweging woorden kan creëer zonder je vinger van het scherm te halen. Sterker nog, met Swype type 1,5 keer sneller dan op een Qwerty toetsenbord. Dit is erg handig voor zowel korte berichten als lange e-mails.

Super AMOLED scherm

Ook het scherm van de Samsung Galaxy S Giorgio Armani is van zeer hoge kwaliteit. Het heeft een 4 inch Super AMOLED scherm. Dit geeft nog scherper beeld en minder reflectie dan AMOLED en geeft de ultieme multimedia ervaring in HD.

Android Market

De Galaxy S Armani zou niet compleet zijn zonder de uitgebreide Android Market. Ondanks er al redelijk veel voorgeprogrammeerde apps beschikbaar zijn is het zeker een aanrader om deze uit te breiden met de Android Market, voor games, social network apps en vele andere toepassingen. Er zijn ondertussen al meer dan 100.000 apps beschikbaar, dus voor iedereen is er wel iets te vinden. Naast de Android Market kun je ook apps voor je toestel downloaden uit Samsung Apps

multimedia kwaliteit in HD

Multimedia is vandaag de dag een zeer belangrijk onderdeel op smartphones, daarom bied de Samsung Galaxy S Giorgio Armani Flash 10.1 en HTML5 ondersteuning voor de ultieme multimedia ervaring. Ook heb je een superieure beeldkwaliteit voor de HD videospeler en kun je in HD video’s opnemen met een haarscherpe 5 megapixel camera. En dankzij het 4 GB geheugen en microSD geheugenslot (max 32 GB) kun je al je foto’s onbeperkt opslaan.

Voor de zakelijke gebruiker

De Samsung Galaxy S Giorgio Armani is ook zeer praktisch voor de zakelijke gebruikers onder ons. Je hebt Microsoft Word, Excel en Powerpoint tot je beschikking en ThinkFree Office om onderweg je email bij te werken. Ook is het mogelijk om PDF documenten te bekijken en kun je al je documenten online bewaren.

Google Maps navigatie

Onderweg is het handig om een navigatiesysteem bij de hand te hebben. De Samsung Galaxy S Giorgio Armani heeft Google Maps Navigatie met voice command, Streetview, Traffic view en Satellite view. Je vindt erg makkelijk locaties langs de weg zoals tankstations en parkeerplaatsen.

Social Hub

In contact blijven was nog nooit zo makkelijk met de Social Hub op de Samsung Galaxy S Giorgio Armani. Één contactenlijst met alle sociale netwerken, Instant Messaging en e-mailcontacten zijn naadloos geïntegreerd. De snelste manier om waar dan ook op de hoogte te blijven van updates van je vrienden bij sociale netwerken.

(4)

Jul 08 2014

De Samsung Galaxy S5

Samsung komt halverwege 2014 maar haar nieuwste smartphone, de Samsung Galaxy S5. De voorganger van deze nieuwe smartphone, de Galaxy S4, is nog steeds een razend succes en is zelfs de best verkochte smartphone. Zodoende wordt er ook erg veel verwacht van het nieuwste toestel van Samsung. Er gaan op dit moment veel geruchten rond over deze smartphone. Het is namelijk nog niet helemaal duidelijkheid hoe deze smartphone er precies uit gaat zien en welke specificaties deze heeft. Samsung is hier nog niet volledig mee naar buiten getreden.

Wat is er bekend over de Samsung Galaxy s5

Wat tot nu toe wel bekend is, is dat de Galaxy S5 een beeldscherm krijgt, dat nog niet eerder gebruikt is. De Galaxy S5 krijgt namelijk een scherm met een qhd-resolutie van 2560 bij 1440 pixels. De camera bij dit toestel is ook fantastisch. De Samsung Galaxy S5 krijgt namelijk een 16,0 megapixel-camera. Dit is ook nog niet eerder vertoond. Je kunt al na gaan hoe scherm en mooi de foto’s wel niet zullen worden die je maakt met dit toestel. Samsung gaat ook gebruik maken van Touch ID bij haar nieuwste toestel. Iphone heeft hier al gebruik van gemaakt bij haar laatste toestel. Via Touch ID herkent de smartphone haar gebruiker. Door middel van een vingerafdruk kan het toestel worden ontgrendeld en zijn wachtwoorden overbodig. De Samsung Galaxy S5 zal ook een erg snelle telefoon worden en zal het geheugen waarschijnlijk uit 4GB bestaan. Dit is ook nog nooit eerder vertoond bij een smartphone.

Waar kan men deze Samsung Smartphone kopen

De Samsung Galaxy S5 zal natuurlijk door alle aanbieders worden aangeboden. Aangezien er een ware hype rond dit toestel wordt verwacht, zullen de aanbieders al vele reserveringen van te voren ontvangen. De Galaxy S5 zal kunnen worden verkregen samen met een abonnement of het toestel kan los verkregen worden. De prijs van het toestel zal waarschijnlijk tussen de € 600,- en € 700,- gaan liggen. Het is mogelijk dat De Galaxy S5 in combinatie met een abonnement wordt verkregen. Vaak zal dit een één- of tweejarig abonnement zijn. Bij een éénjarig abonnement zal er vaak nog een behoorlijk bedrag voor het toestel moeten worden betaald, om zo het toestel er wel uit te kunnen halen. Bij een tweejarig abonnement is het toestel vaak gratis, wel ligt het er natuurlijk aan wat voor abonnement er wordt afgesloten. Het ligt dan aan het aantal belminuten, mb’s en sms’jes dat worden afgesloten. Hoe hoger deze zijn, des te minder hoef je voor het toestel te betalen

(4)

WordPress Themes