Jul 22 2014

Mobiele telefoon abonnement: waar op letten?

Indien u een mobiel abonnement wilt afsluiten zijn er een aantal zaken waar u het beste op kan letten:

  • Wat zijn de kosten van het mobiele telefoon abonnement? De kosten zijn doorgaans afhankelijk van de abonnement specificaties (aantal belminuten, internetbundel en aantal SMS-berichten).
  • Hoe lang loopt het contract? Doorgaans is de looptijd van een mobiel abonnement 1 of 2 jaar. Er zijn echter ook aanbieders die telefoon abonnementen aanbieden die maandelijks opzegbaar zijn.
  • Is de helpdesk gratis? Vaak werken telecomaanbieders met dure telefonische helpdesks waarvoor u a snel enkele euro’s kwijt bent voor een paar minuten.
  • Is de telecomaanbieder betrouwbaar? In Nederland zijn betrouwbare bekende grote spelers ook kleinere spelers actief. Indien u overweegt een onbekende telecomaanbieder te nemen, kijkt u dan even rond op internet of de betreffende telecomaanbieder betrouwbaar is.
  • Wilt u een abonnement met telefoon of wilt u een sim-only abonnement? Met een sim only-abonnement krijgt u geen telefoon en moet u voor een eigen telefoon zorgen. Doorgaans is een sim-only abonnement wel aanzienlijk goedkoper dan een telefoon abonnement met telefoon. Heeft u een hele oude telefoon of nog geen telefoon? Dan kunt u mogelijk het beste zelf een nieuwe telefoon aanschaffen of een abonnement met telefoon nemen.

(11)

WordPress Themes