Sep 20 2015

Kantoormeubelen huren

Het kantoor van een start-ups inrichten naar alle persoonlijke voorkeuren kost veel geld. Veel jonge bedrijven doen dit echter wel en investeren hun eerste geld in dure kantoormeubelen. Dat is ontzettend zonde van het geld. Juist kantoormeubelen huren kan voor zulke start-ups een groot voordeel zijn.

Door te starten met de huur en lease van meubilair creëren ze een vrijheid om later wel hun eigen kantoormeubilair aan te schaffen. Na afloop van de huurperiode staan de bedrijven wellicht financieel sterker en kunnen ze gaan investeren in meubilair. En het gehuurde meubilair kunnen ze terugbrengen, opnieuw leasen en zelfs kopen. Maar niet alleen voor start-ups biedt het huren van kantoormeubilair uitkomst. In dit artikel zetten wij graag de ‘waarom’ en ‘wanneer’ van kantoormeubilair verhuur uiteen.

 –          Kortstondige projecten, seizoensdrukte of calamiteiten

Vrijwel elk bedrijf krijgt er wel een keer mee te maken: een tijdelijk project, calamiteit, het organiseren van een grote conferentie of een verhuizing. Bij al deze gebeurtenissen zijn er tijdelijk meer kantoormeubelen nodig zijn. Bij verhuurbedrijven kunt u altijd snel terecht om deze benodigde meubels te huren.

–          Levertijden opvangen

De levertijd van meubels lijkt tegenwoordig steeds langer te zijn. Vooral als je per direct meubilair nodig hebt, kan dit voor de nodige irritaties zorgen. Verhuurbedrijven hebben een grote voorraad aan meubels in de opslag, waardoor zij binnen 24 uur kunnen leveren. Zo kunt u tijdelijk kantoormeubelen huren, totdat de bestelde eindelijk binnenkomen!

–          Tijdelijke huisvesting

Niet alleen voor bedrijven is huren mogelijk. Ook particulieren die midden in een grote verbouwing zitten of als expat tijd moeten overbruggen in een ander huis, is huren slim. Ze kunnen voor deze – relatief korte – periode natuurlijk nieuwe meubels aanschaffen, maar dan zullen de kosten ontzettend hoog zijn. Meubilair huren is in deze situaties veel goedkoper.

 –          Woningverkoop

En probeer je als particulier of bedrijf nog altijd die legen woning te verkopen? Kijkers hebben de grootste moeite om in een leeg huis hun eigen meubels voor zich te zien. Daarom kun je in deze situatie ook heel goed meubels en zelfs volledige inrichtingen huren. Voor een vaste prijs huur je het interieur zolang als je woning nog te koop staat.

Het is ook handig om wanneer je een start-up gaan inrichten en je gaat het allemaal verhuizen dat je dat laat doen door een professioneel bedrijf wat naast snelheid en kwaliteit ook nog eens betaalbaar is. En omdat iets goedkoper is betekend niet dat het automatisch slecht is.

(10)

WordPress Themes