Apr 21 2016

iPhone zonder abonnement kopen

Als je een iPhone wilt kopen, dan kun je hem met een abonnement nemen. Hier zitten voordelen en nadelen aan welke hier nader toegelicht worden. Ook kun je op internet refurbished iPhone’s kopen. Deze kosten een stuk minder dan de compleet nieuwe iPhone’s en hiermee kun je dus besparen op je aankoop.

iPhone met abonnement

Een iPhone kun je met een abonnement verkrijgen. Het grote voordeel hiervan is dat je dan je toestel ‘gratis’ krijgt, tenminste, zo wordt het voorgelegd. In feite betaal je natuurlijk wel voor je toestel. De abonnementsprijzen liggen veel hoger als je deze in combinatie met een telefoon neemt dan wanneer je een los abonnement zou afnemen. Nu is het wel zo dat je dan niet in één keer een grote uitgave hoeft te doen.

Losse iPhone kopen

Het kopen van een losse iPhone houdt dus in dat je een hoge prijs betaalt voor je toestel. Deze kun je wel combineren met een beltegoedkaart of sim-only abonnement. Hierdoor betaal je maandelijks een lager bedrag. Dit is natuurlijk een voordeel als je een lager maandinkomen hebt. De prijzen van een iPhone liggen echter vrij hoog. Ook als je een wat ouder model kiest betaal je nog fors voor een nieuw toestel.

Waarom een los toestel kopen

Als je nog een lopend abonnement hebt dan zul je al snel eerder voor een losse iPhone gaan dan een combinatie met nog een iPhone. Dit kan bijvoorbeeld als je telefoon gestolen is, of hij is kapot en je hebt geen garantie of verzekering.

iPhone kopen

Een iPhone kopen kun je makkelijk online doen. Kijk ook eens naar een refurbished iPhone ipv een hele nieuwe. Bij een refurbished iPhone zijn de belangrijkste onderdelen ( accu, behuizing, scherm) vervangen voor een nieuw exemplaar. Hierdoor zijn ze zo goed als nieuw. Echter de prijs ligt een stuk lager dan bij een heel nieuw toestel.

(41)

WordPress Themes