Jul 22 2014

Een sim only met een internet bundel

Steeds meer Nederlanders hebben nog een mobiel, of kan een mobiel van iemand anders krijgen dat internet ondersteund. Zo’n telefoon word ook wel een smartphone genoemd, dit is een telefoon dat apps en internet ondersteund. Maar hiervoor heb je wel een abonnement nodig, een sim only internet abonnement.

Zo’n abonnement heeft naast het standaard sim only ook een internet bundel inbegrepen. Zonder internetbundel kan je geen gebruik maken van internet, of betaal je de hoofdprijs voor elke MB die je gebruikt. Een internet bundel hoeft helemaal niet zo duur te staan, voor gemiddeld 10 euro heb je 500 mb of zelfs 1000 mb internet.

Elke provider heeft een andere snelheid dat ze aanbieden, het kan zijn dat het databundel goedkoper is bij een provider, maar dat het internet maar een snelheid heeft van 1 mb. Wanneer je wat meer betaald kan het zo zijn dat het internet een snelheid heeft van 3 tot 8 mb, maar dit hoeft niet altijd te zijn. Het is slim om altijd goed te vergelijken en informatie op te doen, zodat je na een paar maanden geen spijt heb van je abonnement.

Sim only vergelijken kan je een leuke besparing opleveren, bij de ene aanbieder kost een databundel 2 keer zoveel als bij een ander daarom is het verstandig om te vergelijken. Dit kan je al snel een besparing van maar liefst 50 % opleveren.

(6)

WordPress Themes