Jul 22 2014

Een Nano simkaart

Wat is een nano kaart?

De Nano sim is de nieuwste sim kaart en is momenteel alleen te gebruiken met de iPhone 5.

De kaart is precies hetzelfde als de andere sim kaarten, het verschil is het formaat en de kaart is dunner. De Nano SIM-kaart heeft een 64kB geheugenruimte en is 44% dunner dan een micro sim.

De iPhone 5 is 7,6 millimeter dun en om dit te kunnen realiseren heeft Apple vele delen van het toestel moeten kleiner maken. Een van deze componenten waar het nog kleiner kon was de sim kaart. De overige vervaardigers van smartphones zijn akkoord met deze nieuwe standaard.

Een sim only abonnement met de iPhone 5 is de beste optie.

Het is goedkoper dan een abonnement met de iPhone 5 en vele aanbieders geven je afkortingen op de maandelijkse abonnementen. Het schijnt mogelijk te zijn om je huidige micro kaart bij te snijden tot het formaat van een nano kaart maar het is geen gemakkelijke klus.

De aankoop van een sim only abonnement is een veel betere oplossing. Vergelijken van een sim only is gemakkelijk en handig op de volgende website: Onlysim.net. Een sim only abonnement geeft je ook ook meer controle over de kosten van je abonnement want je kan zelf  kiezen om je bundels aan of uit te zetten.

(24)

WordPress Themes