Jul 08 2014

De Samsung Galaxy S5

Samsung komt halverwege 2014 maar haar nieuwste smartphone, de Samsung Galaxy S5. De voorganger van deze nieuwe smartphone, de Galaxy S4, is nog steeds een razend succes en is zelfs de best verkochte smartphone. Zodoende wordt er ook erg veel verwacht van het nieuwste toestel van Samsung. Er gaan op dit moment veel geruchten rond over deze smartphone. Het is namelijk nog niet helemaal duidelijkheid hoe deze smartphone er precies uit gaat zien en welke specificaties deze heeft. Samsung is hier nog niet volledig mee naar buiten getreden.

Wat is er bekend over de Samsung Galaxy s5

Wat tot nu toe wel bekend is, is dat de Galaxy S5 een beeldscherm krijgt, dat nog niet eerder gebruikt is. De Galaxy S5 krijgt namelijk een scherm met een qhd-resolutie van 2560 bij 1440 pixels. De camera bij dit toestel is ook fantastisch. De Samsung Galaxy S5 krijgt namelijk een 16,0 megapixel-camera. Dit is ook nog niet eerder vertoond. Je kunt al na gaan hoe scherm en mooi de foto’s wel niet zullen worden die je maakt met dit toestel. Samsung gaat ook gebruik maken van Touch ID bij haar nieuwste toestel. Iphone heeft hier al gebruik van gemaakt bij haar laatste toestel. Via Touch ID herkent de smartphone haar gebruiker. Door middel van een vingerafdruk kan het toestel worden ontgrendeld en zijn wachtwoorden overbodig. De Samsung Galaxy S5 zal ook een erg snelle telefoon worden en zal het geheugen waarschijnlijk uit 4GB bestaan. Dit is ook nog nooit eerder vertoond bij een smartphone.

Waar kan men deze Samsung Smartphone kopen

De Samsung Galaxy S5 zal natuurlijk door alle aanbieders worden aangeboden. Aangezien er een ware hype rond dit toestel wordt verwacht, zullen de aanbieders al vele reserveringen van te voren ontvangen. De Galaxy S5 zal kunnen worden verkregen samen met een abonnement of het toestel kan los verkregen worden. De prijs van het toestel zal waarschijnlijk tussen de € 600,- en € 700,- gaan liggen. Het is mogelijk dat De Galaxy S5 in combinatie met een abonnement wordt verkregen. Vaak zal dit een één- of tweejarig abonnement zijn. Bij een éénjarig abonnement zal er vaak nog een behoorlijk bedrag voor het toestel moeten worden betaald, om zo het toestel er wel uit te kunnen halen. Bij een tweejarig abonnement is het toestel vaak gratis, wel ligt het er natuurlijk aan wat voor abonnement er wordt afgesloten. Het ligt dan aan het aantal belminuten, mb’s en sms’jes dat worden afgesloten. Hoe hoger deze zijn, des te minder hoef je voor het toestel te betalen

(4)

WordPress Themes